Wat is Lifestyle Coaching?

Soms lijkt het alsof er elk jaar weer steeds meer van ons wordt verwacht. We moeten werk, huis, opleiding, gezin, lichamelijke en geestelijke gezondheid, ontspanning en nog vele andere dingen allemaal coordineren om ons leven in balans te houden. Het is niet zo vreemd dat we daar af en toe een steuntje bij kunnen gebruiken.

Je Lifestyle Coach is jouw steuntje in de rug. De coach gaat met jou kijken naar wat jij anders wil in je leven, wat heb je zelf al geprobeerd, wat ging goed en wat minder goed, wat zijn de oplossingen die bij jou passen en hoe ga je deze inzetten om jouw gewenste verandering te bereiken.

Waarbij kan coachen mij helpen?

Lifestyle coaching kan jou bijvoorbeeld helpen om gezonder te leven, te stoppen met roken, je ritme aan te passen, weer met plezier naar je werk te gaan, een balans vinden tussen werk en privéleven, je sociaal leven uit te breiden en nog veel meer. Alle dingen die jij anders wil kan jouw coach je bij ondersteunen.

Let op!! Bij psychische aandoeningen of ernstige gedragsstoornissen wordt je geadviseerd om via jouw huisarts je te laten verwijzen naar de voor jouw passende hulpverlening.

Hoe werkt het Lifestyle Coachen?

Allereerst krijg je een kort telefonisch advies gesprek. Vervolgens zul je (afhankelijk van je pakket) meestal 2 gesprekken van 30 minuten per maand hebben met je coach. Na het gesprek krijg je een follow-up email met daarin welke doelen en stappen zijn afgesproken en eventueel wat opdrachten om je daarbij te helpen. De gesprekken vinden plaats bij Rowin PT Elderveld of eventueel online. Het voordeel van online gesprekken is dat je de deur niet uit hoeft en vanuit je vertrouwde omgeving rustig kan praten met je coach.

Wie is Gaby Kamp de Lifestyle Coach en is zij gekwalificeerd om mij te helpen?

Gaby Kamp is haar carriere begonnen als maatschappelijk werker en budget consulent. Ze heeft haar takenpakket uitgebreid met het geven van communicatie en cultuur training, en coachen in 5 verschillende landen. Nu weer terug in Nederland, richt zij zich op het motiveren van mensen om oplossingen te vinden om hun leven weer op de rit te krijgen middels coachen.

Gaby Kamp is een ervaren coach en is gecertificeerd door de Coach Training Alliance. Zij heeft ook een achtergrond in maatschappelijk werk en communicatie training. Ook is zij oprichter van Global Nomad Coaching, coaching voor mensen die een internationaal leven leiden.

Zijn onze gesprekken vertrouwelijk?

Alle gesprekken zijn strikt vertrouwelijk! Wat er wordt besproken tijdens de gesprekken blijft geheel tussen coach en client. Zelfs je personal trainer krijgt alleen informatie over jou als jij daar toestemming voor geeft.

Als gecertificeerde coach dien ik mij te houden aan de internationale regels van ethiek voor coaches.

ICF (International Coach Federation) Code of Ethics. Lees meer: www.coachfederation.org/ethics

Button Text