Begeleid fitnessen in Arnhem?

begeleid fitness concept

Behaal jouw fitness doelen onder toeziend oog van een professional

✅Elke 4 weken een nieuw schema 
✅Elke 4 weken 75min je voeding doornemen en bijsturen
✅Elke 4 weken het nieuwe schema doornemen + uitleg

Begeleid fitness in Arnhem

Bgeleid fitness in Arnhem

Wil jij wel gaan fitnessen maar weet je niet hoe je het vol moet houden? Of ga je wel steeds maar is er nog geen resultaat te zien? Doe je maar wat?  Heb je moeite met je voeding op orde krijgen? Met al deze punten en nog veel meer zit je met het begeleid fitness concept goed. Wij helpen jou door een schema te maken wat bij jouw lijf past, een voedingsschema op te stellen wat bij jouw levensstijl hoort en we weten jou te motiveren zodat jij nu echt je doelen behaald. 

Begeleid fitness is niet voor iedereen in Arnhem!

Begeleid fitness in Arnhem is niet voor iedereen weg gelegd. Je moet er wel voor open staan om snel je doelen te behalen en behandelt te worden met een specifieke aanpak die gericht is op jou.

Oke, even alle gekkigheid aan de kant en nu waar het echt om gaat. Het grote voordeel van begeleid fitness is dat je elke 4 weken altijd weer een nieuwe motivatie boost krijgt van je trainer en weer bijgestuurd word in je voedingspatroon. Het is een goede manier om te voorkomen dat je of donateur word, je doelen niet behaald of de motivatie verliest om te komen. Je weet dat je na 4 weken een trainer op de stoep hebt staan die je desnoods komt ophalen als je geen zin hebt. 

Dus als je dan eens een wat mindere periode hebt, stopt dit altijd bij 4 weken en niet 6 maanden wat jou misschien wel eens is overkomen. Dus denk even goed  hard na over of en hoe je nu eigenlijk resultaat wilt gaan behalen!

Ben je er klaar voor dan is begeleid fitness bij ons in Arnhem misschien wel de juiste keuze voor jou, het was in ieder geval voor vele voor je wel de juiste keuze. 

Je krijgt bij ons begeleid fitness concept

 • Schema op maat

  We gaan kijken wat jouw fysieke doelen zijn en hoe we daar het beste kunnen komen. Een slanke buik, dikkere billen of juist brede schouders alles is mogelijk. Elke 4 weken ga je samen met je trainer het nieuwe schema doorlopen.

 • Voeding

  Je krijgt een voedingsschema op maat die jou resultaten gaat opleveren en je krijgt naar het gewenste vet percentage. Ook deze ga je elke 4 weken met je trainer doorspreken en bijstellen zodat resultaat gegarandeerd is.

 • motivatie & hulp

  Wij bieden jou de hulp die jij nodig hebt om jouw doelen te behalen. Dit doen we mede door jou een stok achter de deur te geven en elke weer nieuwe motivatie op te wekken.

 • starten

  Stel je eigen geluk niet langer uit en ga aan de slag, wij zijn er om je te helpen en een steuntje in de rug te bieden waar je deze nodig hebt.

wat is zo leuk aan begeleid fitness?

Het leukste van begeleid fitness is, dat je elke 4 weken weer een nieuwe boost van energie en motivatie krijgt na gezeten te hebben met jouw persoonlijke coach. Ook word er tot in de details elke oefening uitgelegd zodat jij 4 weken vooruit kan zonder op Youtube te hoeven opzoeken hoe een oefening moet.

“Elke 4 weken ga ik weer vol frisse energie en motivatie aan de slag.”

Zegt een van onze begeleid fitness klanten. Klinkt dit als iets wat jij zou willen uitproberen kom dan gerust langs voor een intake gesprek in Arnhem bij ons op locatie, Nieuwe Havenweg 13B.

Bekijk onze Instagram pagina voor meer begeleid fitness actie foto’s en een algemene sfeer impressie van Rowin Pt.

Wil jij toch liever small group training  volgen bekijk dan hier onze Small Group Training

En vergeet onze fitness blog niet te lezen voor de beste fitness tips uit Arnhem, ook voeding word uitgebreid besproken 😉