My Services

Sportschool in Arnhem

Zijn wij de Sportschool in Arnhem voor jou?

Is Rowin Pt de sportschool voor jou in Arnhem en wat heb jij nodig om je doelen te behalen. Dit is een veel gestelde vraag bij Rowin PT en iets wat wij als vuistregel hanteren voor ons succes. Ieder mens en lichaam is anders en heeft een andere aanpak nodig. Daarom is niet een manier goed of slecht het ligt aan de persoon. Wel hebben we een blauwdruk ontwikkeld die bij iedereen keer op keer succes behaald, ben jij al begonnen?

Wij worden gemiddeld met 5 sterren beoordeeld

5/5
We willen je graag onze sportschool in Arnhem laten zien

heb je vragen?

Kom gerust een keer langs voor een kop koffie/thee om te kijken hoe we jou eventueel verder kunnen helpen met het behalen van jouw doelen. Zijn wij de sportschool in Arnhem voor jou?

5/5
Top trainers, ontzettend fijne small group lessen!
Small group training arnhem
Nicky Joelle S
BEKIJK HOE WE JOU KUNNEN HELPEN

Wat bieden wij als sportschool in Arnhem

personal training arnhem

Intake gesprek

kom bij ons langs en bekijk samen met ons of wij de sportschool in Arnhem zijn voor jou en hoe we jou het beste kunnen helpen jouw doelen te behalen. Dit is altijd compleet vrijblijvend. 

Small group training arnhem

Small Group

Sport in een groep van max 8 personen op verschillende vlakken zoals kracht, uithoudingsvermogen, boksen, en anderen. Het is wel de persoonlijkheid van een personal training zonder de kosten.

personal training arnhem

Personal Training

Voorkom falen en werk direct richting jouw einddoel met een professional die precies weet hoe hij/ zij samen met jou alle doelen kan behalen op de meest efficiente manier.

personal training arnhem

8 Weken traject

Onbeperkt sporten voor 8 weken voor elke beschikbare les. Ook word er op 3 momenten gewogen, gemeten en voedingsadvies gegeven en bijgestuurd.

personal training arnhem

Begeleid Fitness Concept

Krijg je eigen specifieke schema voor jouw doelen en lijf en behaal je doelen samen met een personal trainer. Deze neemt elke 4 weken een nieuw schema met je door en je voeding

personal training arnhem

Persoonlijke Coaching

Wordt persoonlijk begeleid door Rowin om er achter te komen waarom jij je doelen niet behaald, waarom je slecht eet of waarom je niet lekker in je vel zit. Kom er achter met persoonlijke coaching 1 op 1.

Op welke manier kunnen wij jou helpen?

ik zoek een personal trainer

Rowin Enckhof

Ik maak graag een praatje met je over het behalen van jouw doelen

de locatie van onze sportschool in Arnhem