PERSONAL TRAINING

Dit is waarom Personal Training werkt!

 

Personal werkt doordat je altijd op afspraak sport en onder begeleiding van een professionele trainer. Hierdoor krijg je geen blessures!

Krijg je ook coaching buiten het sporten, wij coachen jou wanneer jij het meest nodig hebt!

Samen maken we sporten weer leuk waardoor, als je iets leuk vindt dan ga je er ook echt voor!

Wij maken specifieke voedingsschema’s, op maat speciaal voor jou! Liever een andere aanpak? dit is zeker mogelijk, wij maken het traject passend voor jou.

Elke meting zijn we een stap dichter bij jouw doel, de meting kan je vergelijken met een coaching sessie, wij luisteren naar wat jij nodig hebt om bij de volgende meting nog meer resultaat te halen.

We plannen de sportmomenten in wanneer jij kan, er is dus echt geen excuus meer!

Door ons team van Personal Trainers vinden wij een perfecte match tussen sporter en trainer, zo ga je altijd met frisse zin naar de PT sessie!

Naomi Grot
Personal Training
Read More
Binnen 2,5 maand had ik mijn doel al bereikt! Hiernaast ben ik ook bewust geworden over wat gezonde voeding nou is. Zeker een aanrader!
Paul Heukers
Personal Training
Read More
De personal coach zorgt ervoor dat ik ritme heb in mijn trainingen waardoor ik al meer dan 4 jaar actief sport! Dit heb ik nog nooit volgehouden, het is nog steeds leuk en gezellig!
Jinte
Personal Training
Read More
Door personal training te volgen vindt ik sporten weer leuk, hierdoor is het gemakkelijk om gezond te eten en te leven. De coach motiveert mij, zelfs buiten het sporten om zodat ik gemotiveerd blijf.
Previous
Next

Je hebt de progressie foto’s gezien, dit zijn een aantal van de 2.500 mensen die wij al geholpen hebben in de afgelopen 9 jaar tijd. Jij verdient het om deze gratis personal training sessie eigen te maken, let’s go, druk op de knop en wij plannen de gratis les met je in!