PERSONAL TRAINING

Personal training is de ultieme manier om te werken aan je fysieke en mentale gezondheid. Het is een unieke combinatie van persoonlijke aandacht en professionele begeleiding die je helpt om je volgende prestatie te bereiken. Bij onze personal training studio in Arnhem hebben we een team van ervaren trainers die samen met jou werken aan het bereiken van je specifieke fitness- en gezondheidsdoelen.

Met onze aangepaste aanpak en state-of-the-art faciliteiten zorgen we ervoor dat je de meest effectieve en uitdagende workout krijgt die is afgestemd op jouw individuele behoeften en stijl. Of je nu wilt afvallen, spieren opbouwen, je algehele conditie verbeteren of gewoon je geest en lichaam wilt ontspannen. Onze personal trainers zijn er om je te begeleiden op je reis naar een gezonder en fitter jij.

Dit is geen standaard workout – dit is personal training op zijn best. Stap buiten je comfortzone en laat ons samen werken aan de verwezenlijking van je dromen en doelen. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar het verschil zelf!

Bevat periodisering met elk een specifiek doel, metingen, voedingsbegeleiding en metingen. Upgrade termijn is hetzelfde als PT abonnement. Bedrag per week x 4,3 is het maand bedrag.

2 personen is totale enkele prijs + 30% per maand, delen door 2 personen = tarief per maand p.p.

3 personen is totale enkele prijs + 40% per maand, delen door 3 personen = tarief per maand p.p.

4 personen is totale enkele prijs + 50% per maand, delen door 4 personen = tarief per maand p.p.