Heb jij personal training nodig?

Waarom zou jij personal training komen volgen bij ons in Arnhem? Waarom jij überhaupt personal training nodig hebt? Wat voor voordelen zitten eraan? Waarom zou je voor ons kiezen uit alle keuzes? 

Aan het eind van deze paragraaf weet je alle antwoorden en meer. Personal training staat vaak helaas bekend als iets voor de elite, niks is minder waar. Een personal trainer is voor iedereen zelfs voor de personal trainer zelf. Het is een persoon die zorgt dat als jij het zwaar hebt je er door heen getrokken wordt. Maar soms ook met strenge woorden toespreekt als je voor jezelf herhaaldelijk de minder goede keuzes maakt.

Falen is geen optie

Een personal trainer is iemand waar je op kan bouwen en die het beste met je voor heeft, al zal het soms niet zo voelen. Tegen het eind is stuk voor stuk van onze klanten altijd blij dat ze de keuze gemaakt hebben. Het is een investering in jezelf en je eigen welzijn, je doet er kennis en ervaring op waar je de rest van je leven baat bij hebt. 

Voordelen personal trainer 

  1. Doe eigen kennis op: Je leert zelf hoe je kunt afvallen zodat je de rest van je leven als je een mindere periode hebt jezelf weer kunt oppakken. 
  2. Hulp bij houding en uitvoering: Je hebt een onuitputbare bron van kennis tot je beschikking voor de juiste uitvoeringen en het corrigeren van jouw houding en postuur.
  3. Eigen doelen: Er word gekeken naar jouw doelen en niet die van een groepsgemiddelde, alles is specifiek voor jou afgestemd. 
  4. Realistische doelen stellen: Stel doelen die ook daadwerkelijk te halen zijn binnen een bepaald tijdsframe, en behaal deze.
  5. Je word verantwoordelijk gehouden: Je hebt daadwerkelijk een afspraak staan met iemand, en die verwacht dat je er bent. Ook worden jouw eigen keuzes op je terug gekoppeld en besproken.
  6. Maximale resultaten in minimale tijd: Alles met een personal trainer is een stuk efficiënter dan dat je het zelf moet gaan uitvinden, het wiel is er al. Volg de route die voor je uitgelegd wordt. 
  7. Mentale coaching  en verbetering: Een personal trainer zal je ook mentaal coachen en zorgen dat je steeds vaker de gezondere keuzes gaat maken. Hiermee zal ook je mentale welzijn flink toenemen. 
  8. Ontwikkel goede gewoontes: Er zal veel aandacht besteed worden aan het creëren van goede gewoontes die je de rest van je leven gezonder zullen houden. 
  9. Uitdaging: Je wordt uitgedaagd op jouw niveau, niet die van een ander. Alles word berekend op jouw niveau, en daar word de prikkel op gezocht. Je zult wekelijks vooruit gaan en sterker en fitter worden. 
  10. Flexibel: Een personal trainer kan op andere tijden dan de normale avond en ochtend lessen overal, dit kan heel fijn zijn als je wisselende tijden werkt of een ondernemer bent bijv. 

(Nee, dit is niks voor mij ik vind het prima zo)