PT IN HOUSE

Word deel van onze groeiende community van personal trainers binnen onze Private Gym! Als startende zzp’er krijg je bij ons de kans om je eigen bedrijf te starten en te groeien binnen een professionele en ondersteunende omgeving.Bij ons bieden we jou de volgende voordelen:

* Jaarlijks 2 cursussen omtrent sport, fitness en boksen, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en trends.

* Jaarlijks 1 teamuitje, zodat je kunt samenwerken en netwerken met andere trainers en onze semi-collega’s.

* Online toegang tot digitale trainingschema’s en online voedingscoaching, zodat je altijd beschikt over de meest recente informatie en middelen.

* Elke maand een evaluatie omtrent je voortgang, zodat je je kunt blijven concentreren op het bereiken van je doelen en het verbeteren van je bedrijf.

Met onze aantrekkelijke faciliteiten, professionele omgeving en toegewijde team, bieden we jou de perfecte plek om je bedrijf op te bouwen en te groeien. Word deel van onze community en ontdek hoe je je dromen kunt verwezenlijken als personal trainer. Neem contact met ons op voor meer informatie en maak vandaag nog een afspraak!