volg jij al small group training in Arnhem?

Small group training

De leukste manier om jouw fysieke doelen te behalen terwijl je plezier maakt en nieuwe mensen ontmoet.

✅4 Verschillende soorten lessen
✅Elke les is anders om jou te blijven uitdagen
✅Extra hulp met voeding en leefstijl indien nodig 

Small group training arnhem

Small group training in Arnhem

Wil jij Small group training volgen in Arnhem? Dan zit je bij Rowin PT aan het juiste adres. Waarom dan? Wij verzorgen namelijk  4 verschillende soorten small group trainingen.

 • Boksen
 • HIT (high intensity)
 • strenght
 • BBB (buik, billen, benen)

 

Voor iedereen wel iets wat bij hem of haar past. Ook hebben wij natuurlijk de mogelijkheid om de lessen uit te proberen, samen met een vriend/ vriendin of alleen. 

Onze small group training is voor max 8 personen waardoor je altijd de persoonlijke aandacht behoud. Het is eigenlijk een personal trainingssessie samen met 7 anderen. Elke les is anders en word continue afgewisseld met verschillende oefeningen en lesvormen.  

 • boksen

  In een 2 tal elke week spelenderwijs een nieuwe combinatie leren en dit direct in de praktijk brengen met verschillende leuke vormen.

 • HIT

  Hogere intensiteit een combinatie van kracht en uithoudingsvermogen met de nadruk op vet verbranding en uithoudingsvermogen

 • Strenght

  Lagere intensiteit met een combinatie van kracht en uithoudingsvermogen met de nadruk op kracht en core-stability

 • BBB

  Gemiddelde intensiteit met de nadruk op spiergroei in de billen, benen en buikspieren ook in combinatie met core-stability en uithoudingsvermogen

wat is zo leuk aan small group training

Het leukste van de small group trainingen is dat mensen echt het gevoel hebben dat ze gezien worden. Iedereen wordt continue gemotiveerd en gestimuleerd. Eén trainer is constant aan het kijken of je de uitvoering goed doet en of die je nog ergens mee kan helpen.

“zelfs in een groep van 8 krijg ik het gevoel dat ik gezien en gewaardeerd wordt.”

Zegt een van onze small groupers. Klinkt dit als iets wat jij zou willen uitproberen kom dan gerust langs voor een small group training in Arnhem bij ons op locatie, Nieuwe Havenweg 13B.

Bekijk onze Instagram pagina voor meer small group training actie foto’s en een algemene sfeer impressie van Rowin Pt.

Wil jij toch liever individueel fitnessen bekijk dan ons begeleid fitness concept hier