Rowin PT: Jouw sportschool Arnhem

NEEM DIRECT CONTACT OP

Beginnen met sporten?

Zoek jij een sportschool Arnhem? Omdat je wilt beginnen met sporten? Bijvoorbeeld om af te vallen of om je conditie te verbeteren? Erg verstandig! Sporten is namelijk een investering in jezelf. Door te sporten word je gezonder. Dat niet alleen. Je voelt je ook beter en hebt een betere weerstand. Je straalt energie uit en mensen om je heen zullen dit oppikken. Wanneer je wil beginnen met sporten kun je ervoor kiezen dit zelfstandig te doen, of samen met een personal trainer. In dit artikel leg ik graag uit waarom sporten mét personal trainer toch de beste keuze is.

sportschool Arnhem

Op maat gemaakt

Niemand is precies hetzelfde. Iedereen heeft een ander lichaam en andere doelen. Een personal trainer kan jou helpen met een trainingsschema dat precies bij jou past. stel dat je vooral wil afvallen. Welk schema het beste bij jou past hangt af van bijvoorbeeld je leeftijd, je gewicht op dit moment, je levensstijl, je ervaring als sporter en ga zo maar door. Een personal trainer kan je precies vertellen welke training het beste bij jou past.

Niet alleen haal je zo op de meest efficiënte manier jouw doelen. Je voorkomt ook onnodige blessures. Mensen zijn vaak vooral wanneer ze net beginnen erg enthousiast. Ze trainen ineens erg intensief en erg lang. Dit is niet goed voor je lichaam! Trainingen moet je opbouwen, zeker als je lang niet meer gesport hebt. Een personal trainer helpt je bij het opbouwen van jouw trainingen. Op die manier voorkom je blessures. Omdat blessures voor veel beginnende sporters een reden is om te stoppen, is het belangrijk dit te voorkomen.

PERSONAL TRAINING

Voedingsadvies

Voeding en training gaan hand in hand. Ga je trainen zonder je voeding aan te passen? Dan zul je minder resultaat zien. Dit geldt voor zowel afvallen als gespierder worden. Daarom is het belangrijk om iemand te hebben die verstand heeft van de juiste voeding. Bij ons kun ga je begeleid sporten. Wij kunnen je precies vertellen welke voeding past bij jouw doelen. Hierdoor behaal je die sneller en raak je ook gemotiveerd om door te gaan (weer een belangrijke reden die mensen hebben om uiteindelijk te stoppen met trainen!).

Motivatie

We merken vaak dat mensen vol enthousiasme onze sportschool binnenlopen. Ze hebben besloten voor personal training te gaan en hebben er helemaal zin in. Voor resultaat is het belangrijk ook op lange termijn gemotiveerd te blijven. Een maand lang intensief sporten is minder effectief dan wanneer je een iets minder intensieve training een jaar kan volhouden. Ook daarom kies je voor een personal trainer. Wij helpen jou om, net als onze andere toppers, gemotiveerd te blijven. Aan het einde van elke periode gaan we kijken in hoeverre jouw doelen behaald zijn. Daarnaast bespreken we per week jouw voortgang. Door meetbare resultaten en het steeds weer behalen van jouw doelen zorgen wij dat jij er ook over een half jaar nog helemaal zin in hebt te komen sporten.

Mogelijkheden bij Rowin PT

Je kunt bij ons kiezen tussen één op één begeleiding (personal training) en sporten in een groep (small group training). We bieden de mogelijkheid om te sporten in een kleine groep aan omdat het sommige mensen extra motiveert. Door de groepen klein te houden kunnen we jou toch de begeleiding bieden die nodig is om al jouw doelen te bereiken.

Heb jij er al helemaal zin in? Schrijf je dan nu in en begin vandaag nog aan jouw doelen. Ben je in het bezit van een Gelrepas? Dan sport je bij ons extra voordelig. Je kan bij vragen natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. We verwelkomen je graag in onze gym, vele van onze leden gingen je voor.

START DIRECT