Claim jouw GRATIS PT

Samen effectief trainen

DuoPersonalTraining

Train samen met een vriend(in) en een personal trainer

Duo personal training

Ga samen met een collega, familielid of vriend(in) voor DUO personal training als je graag samen wilt trainen en profiteren van extra gunstige tarieven. Jij, samen met 1, 2 of 3 anderen trainen dan samen onder begeleiding van een personal trainer. Met de coach gaan jullie de doelen bespreken die jullie graag willen behalen. De personal trainer zal voor jullie een op maat gemaakt voedings- en trainingsschema opstellen en regelmatig PT sessies inplannen. Zo weet je precies wat je te doen staat. Bij ROWINPT staan we garant voor het behalen van jouw resultaten!

Willen jullie:

Meld jullie dan aan via het contact formulier voor een gratis gesprek én een gratis PT. Tijdens de proefles kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en weet je wat je kan verwachten.

Meer dan alleen personal training

Reviews van anderen

Samen trainen tegen gunstige tarieven

DUO personal training

TRIO personal training

QUATRO personal training

Voor wie is duo personal training geschikt?

Zien we jou binnenkort?

Iedere zondag maak jij met jezelf de afspraak om maandag echt weer alles goed op te pakken. Gezonder eten, paar keer per week trainen en minder drinken. Kortom, het roer moet om. Als je met een maatje sport, onder begeleiding van personal training, wordt afzeggen net even wat lastiger. Bovendien is trainen met een vriend of vriendin vaak leuker en werkt het extra motiverend. De personal trainer kan jullie andere oefeningen laten doen die je alleen samen kunt uitvoeren. Zijn jullie een beetje aan elkaar gewaagd? Dan kan de trainer een wedstrijdje bedenken voor wat extra motivatie. Duo training is ook erg geschikt als je eigenlijk heel graag met een personal trainer wilt trainen, maar het in je eentje niet durft.

Voordelen tijden een duo, trio of quatro training

 • Duo training is gezellig en je bent ook nog eens goed bezig
  Met z’n tweeën trainen is heel gezellig en je werkt aan je sportieve doelen.
 • Duo training is goed voor je motivatie
  Als je een beetje competitief bent ingesteld, kan een trainingsmaatje je pushen om jezelf net wat meer uit te dagen. Om sneller te zijn dan je partner bijvoorbeeld of juist om net zo snel te worden. Jullie kunnen elkaar aanmoedigen bij zwaardere oefeningen en zo net dat stapje extra te zetten. En zoals we hierboven al zeiden, zorgt zo’n trainingsmaatje vaak voor een extra stok achter de deur.
 • Met duo training werk je effectief aan je trainingsdoelen
  Je traint dan wel met z’n tweeën, maar ook bij duo training wordt het trainingsschema helemaal afgestemd op jouw lichaam en jouw doelen. Je werkt effectiever aan die doelen dan wanneer je groepslessen volgt of zelfstandig in de sportschool traint.
 • Met duo training sport je verantwoord
  De trainer hoeft maar twee mensen in de gaten te houden in plaats van een hele groep. Hij of zij kan dus goed zien of jullie de oefeningen goed uitvoeren of eventueel overtraind raken. Doordat de trainer op tijd kan bijsturen, ben je minder vatbaar voor blessures. Je krijgt dus meer persoonlijke aandacht dan wanneer je zelf zou gaan sporten.
 • Je krijgt tips voor een gezonde leefstijl
  Je personal trainer werkt met jou en je trainingsmaatje ook aan een gezonde leefstijl. Hij geeft je tips over training, voeding en rust.
 • Duo training is goedkoper dan personal training
  Laat je budget het niet toe om een personal trainer in te huren? Dan lukt duo training met een vriend of vriendin misschien wel. Je bereikt dezelfde doelen met korting!

Gratis PT claimen

Wil je vrijblijvend een keer een personal training bij RowinPT komen ervaren? Vraag dan nu een gratis personal training sessie aan. Na jouw aanvraag nemen we contact op om een afspraak te plannen. 

Volg ons

Vraag jouw gratis PT aan

× Hoe kunnen we helpen?