fitness Arnhem

Ervaar de voordelen van een private gym vol met de beste faciliteiten om jouw fitnessdoelen te behalen

Private gym fitness Arnhem

Fitness in onze Private Gym: Ben jij op zoek naar een unieke fitnessbeleving in de omgeving van Arnhem? Kijk dan niet verder dan onze private gym! Bij ons krijg je elke 4 weken een nieuw schema, speciaal afgestemd op jouw fitnessdoelen en vooruitgang. Onze ervaren personal trainers zorgen ervoor dat je op een verantwoorde manier werkt aan het bereiken van je doelen, door middel van regelmatige metingen en begeleiding tijdens je trainingen.

Onze private gym biedt een privé en rustige omgeving waar je kunt trainen op een tijdstip dat het jou uitkomt. Hierdoor heb je de vrijheid om te trainen wanneer het je het beste past en voel je je comfortabel en ontspannen tijdens je workout.

Met onze aangepaste aanpak en state-of-the-art faciliteiten zorgen we ervoor dat je de meest effectieve en uitdagende workout krijgt die is afgestemd op jouw individuele behoeften en stijl. Onze trainers zijn er om je te begeleiden en te motiveren tijdens elke training, zodat je het maximale uit elke sessie haalt.

Dit is meer dan alleen een fitnessbeleving – dit is een begeleidende reis naar een fitter en gezondere versie van jouzelf. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar het verschil zelf!

fitness arnhem

Met een plan op maat garanderen we resultaat!

FITNESS ARNHEM

Ontdek de mogelijkheden van private fitness arnhem

- Personal Training fitness

Rowin Pt bied jou ten eerste de kans om een journey af te leggen samen met een van onze personal trainers die jou stap voor stap begeleiden op jouw fitness reis. Ten tweede wordt bekeken hoelang het nodig is om jouw doelen realistisch te behalen. En ten derde wat daar voor nodig is. Als je die doelen behaald hebt kan je doorgaan met onze programma’s begeleid fitness of Small Group. Dit is een personaltrainingsplan ontworpen door experts voor jouw succes. 

- small group

Behalve personal training bieden wij ook small group trainingen aan in kleine groepjes van max 8 mensen. Hierin hebben wij een aantal varianten: Strenght, endurance, Buik – Billen – Benen en Small group Boksen. Binnen deze lessen word specifiek aandacht besteed aan het individueel en waar jij staat op dit moment. Ook word er gekeken wat bij jou past en welk nievau jij aankunt. Een unieke manier van fitnessen in Arnhem en omgeving

- begeleid fitness

Ook hebben wij Begeleid Fitness waarin jij met een persoonlijk schema kunt sporten op onze locatie onder de begeleiding van een Personal Trainer, dit allemaal in hartje Arnhem. Hierbij krijg jij een specifiek schema gemaakt voor jouw doelen en lichaam. Je sport in een groep van max 5 personen. Is dit de manier waarop jij je doelen wilt behalen? Vraag dan naar de mogelijkheden voor jou!

Jij bent er klaar voor, samen gaan wij jouw doelen behalen!