personal training

PERSONAL TRAINer arnhem nodig?

Waarom een Personal Trainer in Arnhem?

  • Jouw personal trainer bij Rowin PT in Arnhem maakt het mogelijk om onder professionele begeleiding te komen sporten wanneer het jou uitkomt. Hierdoor weet je dat je op de juiste manier werkt aan jouw doelen en krijg je geen blessures!
  • Je krijgt ook coaching buiten het sporten om. Jouw personal trainer in Arnhem coacht jou wanneer jij dat het meest nodig hebt!
  • Samen maken we sporten weer leuk waardoor jouw inzet beter wordt. Als je iets leuk vindt dan ga je er ook echt voor!
  • Wij maken specifieke voedingsschema’s op maat speciaal voor jou! Liever een andere aanpak? dit is zeker mogelijk, jouw personal trainer creëert het traject speciaal voor jou.
  • Elke meting zijn we een stap dichter bij jouw doel, de meting kan je vergelijken met een coaching sessie. Wij luisteren naar wat jij nodig hebt om bij de volgende meting nog meer resultaat te halen.
  • We plannen de sportmomenten in wanneer jij kan. Er is dus echt geen excuus meer aangezien jouw personale trainer op je wacht.
  • Door ons team van Arnhemse personal trainers vinden wij een perfecte match tussen sporter en trainer, zo ga je altijd met frisse zin naar de PT sessie!

Mooie reviews over onze personal trainers

Naomi Grot
Personal Training
Read More
Binnen 2,5 maand had ik mijn doel al bereikt! Hiernaast ben ik ook bewust geworden over wat gezonde voeding nou is. Zeker een aanrader!
Paul Heukers
Personal Training
Read More
De personal coach zorgt ervoor dat ik ritme heb in mijn trainingen waardoor ik al meer dan 4 jaar actief sport! Dit heb ik nog nooit volgehouden, het is nog steeds leuk en gezellig!
Jinte
Personal Training
Read More
Door personal training te volgen vindt ik sporten weer leuk, hierdoor is het gemakkelijk om gezond te eten en te leven. De coach motiveert mij, zelfs buiten het sporten om zodat ik gemotiveerd blijf.
Previous
Next
personal training resultaten
Afvallen in Arnhem

Resultaten onder begeleiding van een personal traininer van Rowin PT in Arnhem

Het sporten onder begeleiding van een personal trainer van Rowin PT in Arnhem is een mooie manier om jouw fitness doelen deze keer echt te behalen. Onze personal trainers zijn goed opgeleid en beschikken over uitgebreide kennis om jouw unieke doelen te gaan behalen. Mooie resultaten zijn hieronder terug te vinden.

Je hebt de progressie foto’s gezien, dit zijn een aantal van de 2.500 mensen die wij al geholpen hebben in de afgelopen 9 jaar tijd. Jij verdient het om deze gratis personal training sessie eigen te maken, let’s go, druk op de knop en wij plannen de gratis les met je in!