Claim jouw GRATIS PT

De mogelijkheden van sporten in Arnhem
bij RowinPT

Sporten in Arnhem

RowinPT is een kleinschalige sportschool in Arnhem met mogelijkheden voor iedereen, wat jouw doel ook is.

Bij RowinPT in Arnhem geloven we dat sporten veel meer is dan alleen een hobby of een manier om in vorm te blijven. Het is een levensstijl die bijdraagt aan je algehele gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Daarom bieden wij een uitgebreid scala aan trainingsmogelijkheden die zijn afgestemd op verschillende fitnessdoelen, van afvallen tot spieropbouw en van verbetering van conditie tot algemene gezondheid.

Sporten in Arnhem doe je bij RowinPT!

De mogelijkheden van sporten in Arnhem bij RowinPT

1. één op één personal training

Onze 1 op 1 personal training trajecten zijn de kern van wat we doen bij RowinPT. Ze zijn perfect voor individuen die gerichte, persoonlijke aandacht nodig hebben. Dit traject is niet alleen bedoeld voor afvallen of spieropbouw, maar ook voor diegenen die hun algemene conditie willen verbeteren of een specifieke sportprestatie willen bereiken. Onze trainers zullen een gepersonaliseerd programma samenstellen dat rekening houdt met je lichaamstype, fitnessniveau, en persoonlijke gezondheidsdoelen. Personal training is de ideaal om te starten met sporten in Arnhem en omstreken. 

2. vrije fitness op afspraak

Naast een personal training traject, kan je ook op afspraak vrij komen sporten. In onze sfeervolle gym waar alle belangrijke faciliteiten om jouw doelen te bereiken aanwezig zijn, bieden wij vrije fitness op afspraak aan. Hier kun je op je eigen tempo trainen met toegang tot topkwaliteit fitnessapparatuur en faciliteiten. Daarnaast staat ons team altijd klaar om je te ondersteunen met advies en motivatie. Bij RowinPT mag je onbeperkt komen sporten. 

3. Hormoon traject training

Onze unieke hormoon traject training is een revolutionaire methode die de impact van hormonen op jouw fitnessreis begrijpt en benut. Dit programma is speciaal ontworpen voor diegenen die worstelen met hormonale disbalansen, wat het afvallen of spieropbouw proces bemoeilijkt. Door een trainings- en voedingsplan op maat te maken dat jouw hormoonhuishouding optimaliseert, helpen we je om effectiever je sportdoelen te bereiken.

De voordelen van sporten

Sporten in Arnhem bij RowinPT is niet alleen bedoeld om je fysieke uiterlijk te verbeteren. Het gaat om het combineren van een gezonde geest in een gezond lichaam. 

  • Verbeterde gezondheid: regelmatige lichamelijke activiteit versterkt het hart, verlaagt het risico op chronische ziekten, en verbetert de bloedcirculatie. Sporten brengt tal van gezondheidsvoordelen met zich mee.
  • Mentale welzijn: sporten is ook een krachtig middel tegen stress, angst en depressie. Het bevordert een positieve stemming en een heldere geest. Wij horen vaak dat mensen soms voor het sporten er tegenop zien, maar na het sporten zich een stuk beter voelen, zowel mentaal als fysiek. 
  • Toegenomen kracht en uithoudingsvermogen: ongeacht je fitnessdoelen, bij RowinPT bouw je de kracht en uithoudingsvermogen op die je nodig hebt voor dagelijkse activiteiten. 
  • Community en ondersteuning: ons team en leden bieden een ondersteunende community waar je altijd op kunt rekenen. Dit zal jouw motivatie versterken.

Enkele resultaten van anderen

Sporten in Arnhem voor verschillende doelen

Bij RowinPT begrijpen we dat iedereen uniek is, en daarom heeft elk sportdoel zijn eigen benadering nodig:

  • Afvallen: wij richten ons op een combinatie van cardio- en krachttraining, ondersteund door voedingsadvies om de juiste balans te creëren en gewichtsverlies te stimuleren. Lees hier meer informatie over afvallen bij RowinPT.
  • Spieropbouw: ons programma voor spieropbouw omvat specifieke trainingen en voldoende eiwitinname voor spierherstel en spiergroei. We bekijken samen hoe we zo efficiënt mogelijk de gewenste spiergroei kunnen realiseren. 
  • Conditie: Door middel van intervaltraining en duurtraining verhogen we je cardiovasculaire capaciteit, wat leidt tot een betere algehele conditie. Eventueel kunnen we dit afstemmen op bepaalde prestaties die jij wilt gaan behalen. Denk bijvoorbeeld aan een marathon of sport die je volgt. 
  • Algemene gezondheid: voor algemene gezondheid combineren we alle elementen van fitness om je lichaam sterk, soepel en veerkrachtig te maken. Dit aspect nemen we altijd mee. 

Jij bent er klaar voor, samen gaan wij jouw doelen behalen!