Claim jouw GRATIS PT

Personal training voor vrouwen

Afgestemde trainingen

Rekening houden met de unieke fysieke en emotionele behoeften van vrouwen, biedt RowinPT personal training voor vrouwen aan.

Welkom bij RowinPT, wij bieden een gespecialiseerde en persoonlijke benadering van fitness en welzijn aan, specifiek ontworpen voor vrouwen. Onze missie is om elke vrouw te ondersteunen bij het bereiken van haar unieke gezondheids- en fitnessdoelen, door middel van op maat gemaakte trainingsschema’s, voedingsadvies en constante motivatie. Ontdek hoe personal training bij RowinPT jou kan helpen om de beste versie van jezelf te worden.

In dit artikel lees je meer over onze afgestemde personal training programma voor vrouwen. Ben jij benieuwd naar wat je kan verwachten van RowinPT? Plan dan vooral eens een gratis PT sessie in.

Wat maakt personal training voor vrouwen uniek?

Personal training voor vrouwen bij RowinPT is meer dan alleen fitness; het is een unieke benadering die rekening houdt met de fysieke en emotionele behoeften van vrouwen. Wij begrijpen dat elke vrouw uniek is, met haar eigen doelen, uitdagingen en voorkeuren. Of je nu streeft naar gewichtsverlies, spieropbouw, verbetering van je algemene gezondheid, of specifieke fitnessdoelen zoals het voorbereiden op een marathon, onze personal trainers zijn er om jou te begeleiden en te ondersteunen op jouw persoonlijke fitnessreis.

Wat kan je verwachten?

Bij RowinPT kan je het volgende verwachten van onze personal training voor vrouwen:

 • Gepersonaliseerde trainingsschema’s: elk programma wordt specifiek aangepast aan jouw lichaamstype, fitnessniveau, en persoonlijke doelen. We stemmen de trainingen volledig af op jouw doelen. Dit kunnen zowel fitness- als gezondheidsdoelen zijn.
 • Voedingsadvies: gezonde voeding speelt een cruciale rol in het bereiken van je fitnessdoelen. Wij bieden op maat gemaakte voedingsplannen die niet alleen voedzaam maar ook haalbaar en smakelijk zijn. 
 • Flexibele planning: wij begrijpen dat vrouwen vaak jongleren met verschillende verantwoordelijkheden. Daarom bieden wij flexibele planningsopties om fitness een naadloos onderdeel van je leven te maken. Wij stemmen ons af op jouw beschikbaarheid.
 • sfeervolle en ondersteunende omgeving: onze trainingssessies vinden plaats in een veilige, vrouwvriendelijke omgeving waar je je op je gemak kunt voelen en je volledig kunt concentreren op je training. In onze eigen gym gaat de volledige aandacht uit naar jou.

Enkele resultaten van anderen met personal training

Voordelen van personal training voor vrouwen

 • Verbeterde fysieke gezondheid: verbeterde spierkracht, verbeterde cardiovasculaire gezondheid, en gewichtsbeheersing zijn slechts enkele van de fysieke voordelen. Samen streven we een doel na; fit worden.
 • Mentale welzijn: regelmatige lichaamsbeweging heeft een bewezen positief effect op de geestelijke gezondheid, waaronder verminderde stress en angst.
 • Persoonlijke aandacht: met een-op-een trainingssessies ontvang je de onverdeelde aandacht van je personal trainer, wat zorgt voor maximale efficiëntie en effectiviteit van je workouts. Ook houden we rekening met eventueel blessures en/of pijntjes.
 • Motivatie en verantwoordelijkheid: een personal trainer houdt je gemotiveerd en verantwoordelijk, wat essentieel is om consistentie te behouden en je doelen te bereiken.

Waarom bij RowinPT? 

 • Deskundige trainers: onze personal trainers zijn niet alleen gecertificeerd en ervaren, maar begrijpen ook de specifieke behoeften en uitdagingen waarmee vrouwen te maken kunnen krijgen op hun fitnessreis.
 • Holistiche benadering: bij RowinPT omarmen we een holistische benadering van gezondheid en fitness, die zowel fysieke als mentale welzijn omvat.
 • Community en ondersteuning: maak deel uit van een inspirerende groep van vrouwen die soortgelijke doelen nastreven, wat zorgt voor een extra laag van ondersteuning en motivatie. 
 • Resultaatgericht: wij zijn toegewijd aan het leveren van resultaten. Jouw succes is ons succes, en we werken met optimale motivatie om ervoor te zorgen dat jij jouw doelen bereikt.

Ben je klaar om te investeren in jezelf en de kracht van personal training voor vrouwen bij RowinPT te ervaren? Neem vandaag nog contact met ons op om je eerste sessie te plannen. Samen zullen we een pad creëren dat leidt naar een gezonder, sterker en gelukkigere versie van jezelf. Jouw reis naar persoonlijke (fysieke) ontwikkeling begint hier.

Jij bent er klaar voor, samen gaan wij jouw doelen behalen!